Kuraa, hiekkaa ja vettä

Syksy on kivaa aikaa, värikkäät lehdet maassa ja pirteän viileä keli houkuttavat koirien kanssa metsään. Mutta jotain muutakin siellä odottaa… Kynnetty pelto sateen jäljiltä näkyy edessä päin ja koko porukka ottaa kovan spurtin sitä kohti. Olet juuri huutamassa niitä takaisin kun huomaat, että se on myöhäistä. Neljä onnellista pitkäturkkista koiraa ovat jo muuttaneet väritystään.

Spanieli pellolla

Tällaisia ne ovat, meidän syksyiset ulkoilut :D Varsinkin Lotta nauttii suuresti sateen seurauksena syntyneestä kuraisuudesta ja oikein pyrkii koluamaan joka lätäkön. Perhoset eivät onneksi ole yhtä kuraantumishakuisia, vaikka eivät onnistu nekään puhtaana koskaan säästymään. Pellolla hankitaan ensin kunnon pohjaväri, joka saa hiekkakuorrutuksen sorakuopalla rymyämisestä ja sitten vielä kerätään kotimatkalla puoli metsää turkkeihin mukaan :D

Lotan uintikausikaan ei ole vielä ohi, vieläkin lenkiltä palatessa se haluaa hypätä lampeen ja vetää siellä pari kierrosta. Uinnin kruunaa kunnon spanieliralli hiekkarannalla, jolloin märkä hiekka lentää ja koira on onnellinen ;) Ja aina joku noista ihanista muistaa hellyydenosoituksella hyppäämällä mamman syliin!

Sisään tullessa toistuu jokapäiväinen rutiini, suihkuun ja kuivumaan. Omistajakin saa heittää vaatteensa pyykkiin.

Jätä vastaus