Kuuma päivä Iitissä

Kodan ja emäntänsä houkuttelemana olin ilmoittanut Lotan Iitin ryhmänäyttelyyn. Tiesimme, että menestystä ei tältä tuomarilta mennä hakemaan, mutta treeniä sitäkin enemmän :) Seuraavan viikonlopun isompaa reissua varten treeni olikin tervetullutta.

Lotan ja Kodan lisäksi kehään oli ilmoitettu pieni koikkerineiti-Fayza, joka kisasi vielä pennuissa.

Helteisenä sunnuntaina ajelimme Iittiin idyllisiä ;) ja mutkaisia pikkuteitä. Perillä positiivinen yllätys oli se, että saamme kuuman paahteen sijaan olla koirinemme teltassa, kiitokset tästä Saijalle ;)

Ensin kehään menivät koikkerit ja Fayza oli hienosti ROP-pentu, Koda puolestaan viimeisteli koikkerikehän menestyksen olemalla ROP! :D

Vihdoin pitkän helteessä odottelun  jälkeen kehään pääsi Lotta, joka kuumuudesta huolimatta esiintyi oikein hyvin, liikkeet, jotka sisänäyttelyissä ovat nyt olleet vaisut, olivat tuomarin sanoin reippaat ja olen itsekin tyytyväinen. Kuitenkin odotustemme mukaisesti tulos oli Eh1.

lotta_iitti.jpg
Kuvaaja: Sanna Pyykkönen

Päivä oli kuitenkin mukava, se lienee aina pääasia :) Kotiin palattuamme kävivät Lotta ja Koda vielä uimassa yhdessä ja se epäilemättä oli helteessä vietetyn päivän jälkeen paikallaan… ;)

Kiitokset kivasta näyttelyseurasta Sanna ja Saija!

Jätä vastaus