Näyttelyviikonloppu

Huhtikuun alussa Lotta teki comebackin näyttelykehiin ihan koko viikonlopun mittaisella “kotiseutu”turneella, eli suuntana oli Oitin ja Mäntsälän ryhmänäyttelyt.

Lauantaina Oittiin matkalla haimme Lotan kanssa kyytiimme Sannan, joka oli tulossa esittämään pientä Fayza-koikkeria ja samalla vähän kannustamaan Lottaa :)  Näyttelypaikan parkkialue oli yhtä kuravelliä ja aikamme taiteilimme häkkien kera sisälle… Lotan kanssa ehdittiin vähän ennen kehän alkua harjoitella taas ravaamista ja hyvä niin, sillä meillä on ollut tiet ja piha niin lumen peitossa, että harjoittelukin jäänyt siltä osin vähälle… Tuloksena oli Jun EH3. Arvostelu luettavissa kotisivuilta.

Lotta osallistui kennel Wildomar`sin kasvattajaluokkaan, joka oli ROP ja lopulta myös BIS1! Myös Sannan handlattavalla pikku-Fayzalla oli hyvä päivä, tuloksena ROP-pentu. Onnea! :)

oitti_kasvis_wildomars.jpg
Kennel Wildomar´s kasv.luokka: Wallu, Weeti, Diva & Lotta
kuvaaja:Irene Linjala-Hyökki

Sunnuntaina oli vuorossa Mäntsälän näyttely. Täällä lattiamateriaali olikin Lotalle uutta, sillä paikkana oli parkkihalli, joka oli aavistuksen liukas ilman mattoja. Suuremmasta menestyksestä ei tänäänkään Lotan osalta päästy nauttimaan, sillä tulos oli Jun EH2. Sunnuntainkin arvostelu kotisivuilla. Lotta otti osaa jälleen kasvattajaluokkaan samalla kokoonpanolla kuin eilen ja tuloksena taasen ROP-kasvattaja.

Pitkä päivä odoteltiin isoja kehiä ja sehän kannatti, sillä englanninspringerspanielit olivat myös tänään BIS1-kasvattajaryhmä! Oikein paljon onnea Sannalle ja Samille!

Jätä vastaus