Näyttelyvuosi on nyt avattu

Menneenä viikonloppuna suuntana oli Turku ja Top Dog Show 2009. Mukaan oli ilmoitettu Dingo ja toimeksiantona oli myös koota paikalla Kennel Tinytailsin kasvattajaluokka, mikäli Dingo pikkusisarineen saisivat riittävät arvostelut. Meillä oli siis tuplatavoitteet :)

Saavuimme jo edellisenä iltana viettämään aikaa Turkuun ja mikäs siinä, Dingo kun rakastaa hotellimajoitusta ja on “ylellisissä” oloissa kuin kotonaan. Niin myös tälläkin kertaa. Herra saapui jo hotellin aulaan maailmanomistajan elkein ja hurmasi ihmisiä ympärillään.

Kaupunkikierroksen ja koiranpesun jälkeen Dingo sai “hakea” itselleen nakin torin nakkikioskista ja siitähän riemu ratkesi, koira kulki ylpeänä nakkinsa kanssa pitkin Turun keskustaa :D Olisi se haluttu ottaa töihinkin pikaruokakioskiin, niin ihastuivat Dingoon…

Sunnuntaina sitten suuntasimme näyttelypaikalle ja tapasimme Dingon sisarusten kanssa, kauniita pikkuisia olivat :) Dingo kävi hakemassa itselleen hyvän arvostelun (löytyy kotisivuiltamme) , sekä lopulta vara-sertin kera PU4-sijoituksen. Lähellä oli siis valioksi tulo tässä näyttelyssä, joten ei kuitenkaan huono kauden avaus…  Saimme kasvattajaluokankin kokoon ja tuomari Ove Germundsson piti koiristamme, sillä saimme hienon arvostelun: “Mkt jämn grupp, där oppfödaren lyckats hålla typ & model på ett mkt högt nivå. Mkt sunda rasviktiga detaljer på rätt ställe. Väl värd sin hederspris.” Ja näin Kennel Tinytails oli ROP-kasvattaja. Onnittelumme Piipalle ja Petrille!

Myös kiitokset seurasta Monalle, Candylle sekä Nemolle omistajineen, nähdään taas!

turku_kasvis.jpg

Jätä vastaus