Reviiri laajenee

Koiramme ovat onnellisia ja ylpeitä upeista ulkoilumaastoistaan, jotka alkavat kun vaan ovesta ulos astuu. Suosikkipaikkoja on jo monta ja ne ovat tiivissä käytössä. Joskus tulee tehtyä retkiä pidemmällekin ja tutustuttua aivan uusiinkin alueisiin. Myös hyvinkin läheltä saattaa löytyä mukavia yllätyksiä…

Normaaleita lenkkeilypolkuja kulkiessamme löysimme menneenä viikonloppuna aivan uuden pellon kun vaan hieman poikkesimme tavanomaiselta reitiltä. Pelto jatkui lähes silmänkantamattomiin ja sen laidalta löytyi metsää ja pieni metsälampikin. Metsästäjätkin olivat lisäksemme pellolla kulkeneet, löysimme nimittäin valtavan porkkanakasan, jolla ilmeisesti peuroja oli houkuteltu syömään. Koiratkin toki huomasivat tuon ihanan keon ja niinpä piti estää niiden aikeet ottaa evästä matkaan. :)

Metsästäjistä puheenollen lenkeillä onkin nyt tarpeen ollut noudattaa yleistä varovaisuutta. Kokemuksesta jo tiedämme, että aivan yhtäkkiä yllättäin voi joutua nokikkain pusikossa väijyvän pyssymiehen kanssa. Ennakoivaa varovaisuutta on pukea koirille huomioliivit päälle ja pitää porukka koossa jos lähellä alkaa pamahdella.

tinonloikka.jpg

Jätä vastaus