Taipparitreeneissä

Viime lauantaille olimme saaneet Lotan kanssa hienon mahdollisuuden päästä treenaamaan taippareita varten ihan asianmukaisissa puitteissa.

Lämpimänä lauantaiaamuna ajelimme Lotan kera Varsinais-Suomen suunnalle näissä merkeissä :)

Heti ensi alkuun otettiin jälkiosuus. Jälki oli n. 100m yhdellä kulmalla, kaatona fasaani. Lotta selvästi muisti mistä oli kyse, mutta hämääntyi hieman perässä kulkevasta “tuomarista” ja jäi häntä ajoittain katselemaan. Myös jälki hävitettiin jossain vaiheessa. Kuitenkin suoritus oli kohtalainen ottaen huomioon vähäisen harjoittelumme. Kun fasaani vihdoin löytyi, Lotta tutki sen kiinnostuneena, mutta ei täysin tempaantunut siitä, eikä ottanut suuhunsa. Osoitti kuitenkin riittävää kiinnostusta.

Onneksi saimme tilaisuuden tehdä tuttavuutta fasaanin kanssa jälkikäteen ja se tuotti tulosta, Lotta villiintyi tuosta linnusta lopulta täysin :D

fasaani_ja_lotta.jpg

Sitten oli vuorossa hakuosuus ja laukauksensieto. Metsässä kuljimme Lotan kanssa kolmen hengen porukalla mukaanlukien “pyssymies”. Lotta irtaantui ja teki toivotunlaista rinkiä kyllä, mutta olisi saanut tehdä sen laajemmin. Idea kuitenkin hallussa ja tätä treenaillaan vielä lisää :) Haulikonlaukaus ei säikäyttänyt, herätti ihmetystä ja kiinnostusta. Laukauksen jälkeen Lotta heilutteli häntää iloisena. Tämä on ainakin positiivinen asia!

Viimeisenä vuorossa Lotan kiistaton bravuuri, nouto vedestä! Kun riistapukki lensi veteen, meni Lotta varsinaisella “draivilla” ;) perässä ja mallikelpoisesti palautti pukin ohjaajan käteen :D

taipparitreenit_veteen.jpg
Kuvaaja: Sanna Kavén

taipparitreenit_riistapukki.jpg
Kuvaaja: Sanna Kavén

Päivä oli mukava ja antoisa, olemme treeneihin kovin tyytyväisiä ja harjoittelua jatketaan sinnikkäästi.

Tuhannet kiitokset Sanna, Sami, Saija ja Janne kun mahdollistitte tämän päivän meille! Kiitämme myös kotiinviemisiksi saamastamme fasaanista, sillä on hyvä jatkaa harjoittelua… ;)

Jätä vastaus