Vainu puolimetrisen hangen läpi

Äkkiseltään voisi kuvitella, että edes koiralle ei tulisi mieleen tunkea päätä puolimetrisen hangen sisään ja nuuhkutella niin voimakkaasti että edes paksu lumipeite ei ääniä hukuta. Ainakin spanielit taitavat tämän asian ja Lotta harrastaa sitä aina mielenkiintoisen hajun kohdalla.

Lotta haistelee pää hangessa

Koska muut tutut enkkusprinkut ovat näillä lumisukelluksillaan saaneet erinäisiä myyriä ja hiiriä saaliiksi niin olemme tulleet siihen tulokseen, että Lotta pieniin koiriin tottuneena ei saalista myöskään pieniä jyrsijöitä. Vauhdista ja tarmokkuudesta ei saaliin puute ainakaan ole kiinni. Ilmeisesti Lotta käy vain moikkaamassa Mauria ja muita myyräkavereita.

Sitä taannoista maksaa lukuunottamatta näillä sukelluksilla ei tiettävästi ole saalista tullut. Kaiken lumen päällä olevan Lotta kyllä löytää ja ottaa mukaansa hyvinkin tarkkaan. Niin myös tämän luunpätkän:

Pienen eläimen reisiluu

Noin kymmensenttinen luu on ilmeisesti reisiluu. Ainakin oikeassa laidassa kiinni oleva jäännös muistuttaa mekanismiltaan lonkan ja reisiluun yhteistyötä. Vielä kun joku sanoisi mikä ja kuka oli tämän luun omistaja.

Jätä vastaus